Description: De opleiding SPD Bedrijfsadministratie is een opleiding op HBO-nivo met een gedegen vakinhoudelijk en praktijkgericht fundament. De opleiding is de basis voor een carrière als financieel manager, controller of assistent-accountant. Velen hebben na een SPD opleiding een indrukwekkende carrière opgebouwd.

De opleiding SPD Bedrijfsadministratie heeft een uitstekende reputatie en biedt veel mogelijkheden. Met een SPD-getuigschrift kunt u uit veel financieel-economische beroepen kiezen. Voor hogere financiële functies wordt vaak naar een getuigschrift SPD Bedrijfsadministratie gevraagd. Als financieel manager bent u een belangrijke schakel in een onderneming of organisatie.
 
Ondanks de economische crisis heeft u met de opleiding SPD Bedrijfsadministratie grote kansen een baan op niveau te krijgen. De meest voorkomende functie voor een SPD’er is, zo blijkt uit onderzoek, financieel manager op middenmanagementniveau. De opleiding wordt uitgevoerd in samenwerking met HBO A&A uit Nederland. 


Structure: De opleiding is via contactonderwijs te volgen. De opleiding wordt als deeltijdavondstudie aangeboden. U kunt zich per module aanmelden. U betaalt voor elke module die u wilt volgen en bepaalt op deze wijze zelf uw studietempo.


De duur van de opleiding is afhankelijk van het traject dat wordt afgelegd. De modules bestaan uit 8 bijeenkomsten van 3 uur. Als voorbereiding op elke bijeenkomst moet u gemiddeld 5 uur besteden aan bestuderen van de theorie en huiswerkopdrachten. Totale duur voor het behalen van alle modules is 1 a 2 jaar, afhankelijk van uw vooropleiding en ervan uitgaande dat u twee a drie modules tegelijk volgt.

Final Attainment Level:
nr 
Level 
 
No data to display
 
Main Points:

Literatuur

Informatie over de aan te schaffen literatuur vindt u op onze website. De literatuur is te bestellen via de grotere boekhandels. Wij raden u aan dit pas te doen als u zeker weet dat de module van start gaat. Elk jaar wordt de boekenlijst geactualiseerd. Let er op dat u de juiste druk aanschaft, speciaal in geval van het kopen van tweedehandsboeken.

Digitale leeromgeving

U krijgt na inschrijving toegang tot uw digitale leeromgeving. In deze digitale omgeving kunt u zich aanmelden voor modules die u wilt gaan volgen. Na aanmelding voor een module wordt de inhoudelijke informatie zichtbaar op uw persoonlijke leeromgeving, waar u het studieschema, aanvullend lesmateriaal en extra informatie kunt vinden.

Examen

De examens kunt u na afronding van een module direct afleggen. De eerste examens staan gepland in het najaar 2016. Voor alle studenten geldt dat zij per examen examengeld moeten betalen. U kunt zich digitaal inschrijven voor een examen op onze website. U ontvangt hierover informatie tijdens de cursus.

Geldigheid certificaten

De behaalde resultaten zijn 9 jaar geldig

Aanvraag diploma

Nadat u alle onderdelen van het programma afgerond heeft ontvangt u op uw verzoek een diploma met een cijferlijst van de behaalde resultaten.

Vervolgstudie

Na het afronden van de opleiding bent u rechtstreeks toelaatbaar tot de Bachelor Accounting opleiding. Meer informatie over deze opleiding vindt u op onze website.

Trimester opbouw

Hieronder kunt de gedetailleerde programma beschrijving bekijken met de verschillende vakken;


Major Ascending
SPD Bedrijfsadministratie

Admission Requirements:

Voor het volgen van de opleiding SPD gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel adviseren wij je eerst het diploma Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy te behalen indien u niet over diepgaande kennis beschikt t.a.v. financiele bedrijfsadministratie. 


Het SPD-diploma geeft vrijstellingen voor 6 vakken van de opleiding Bachelor Accountancy.

(c) 2024 - Disclaimer - Privacy Policy Powered by the GRID