Description:

De twee-jarige vakopleiding economie en administratie is bedoeld voor de administratieve medewerker die de kennis van de MBA opleiding wil verdiepen naar hbo associate degree niveau. Na het behalen van het diploma Vakopleiding Economie en Administratie je aan de slag als zelfstandig administrateur in het MKB.


 
Structure: De opleiding is via contactonderwijs te volgen. De opleiding wordt als deeltijdavondstudie aangeboden.I U kunt u zich per module aanmelden. U betaalt voor elke module die u wilt volgen en bepaalt op deze wijze zelf uw studietempo.


De duur van de opleiding is afhankelijk van het traject dat wordt afgelegd. De modules bestaan uit 7 bijeenkomsten van 3 uur. Als voorbereiding op elke bijeenkomst moet u gemiddeld 5 uur besteden aan bestuderen van de theorie en huiswerkopdrachten. Totale duur voor het behalen van alle modules is 15 maanden, afhankelijk van uw vooropleiding en ervan uitgaande dat u twee modules tegelijk volgt.


Final Attainment Level:
nr 
Level 
 
No data to display
 
Main Points:

Literatuur

Informatie over de aan te schaffen literatuur vindt u op onze website. De literatuur is te bestellen via de grotere boekhandels. Wij raden u aan dit pas te doen als u zeker weet dat de module van start gaat. Elk jaar wordt de boekenlijst geactualiseerd. Let er op dat u de juiste druk aanschaft, speciaal in geval van het kopen van tweedehandsboeken.

Digitale leeromgeving

U krijgt na inschrijving toegang tot uw digitale leeromgeving. In deze digitale omgeving kunt u zich aanmelden voor modules die u wilt gaan volgen. Na aanmelding voor een module wordt de inhoudelijke informatie zichtbaar op uw persoonlijke leeromgeving, waar u het studieschema, aanvullend lesmateriaal en extra informatie kunt vinden.

Examen

De Associatie examens worden digitaal afgenomen en kunt u na afronding van een module direct afleggen. De eerste examens staan gepland in het najaar 2016. Mocht u eerder examen willen afleggen, dan neemt u deel aan de interne examens van hbo A&A. Het kan voorkomen dat u door omstandigheden niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan een examen. Daarom kiezen wij er voor om het examengeld niet in de cursusprijs op te nemen.


Voor alle studenten geldt dat zij per examen examengeld moeten betalen. U kunt zich digitaal inschrijven voor een examen op onze website. Voor de Associatie examens geldt dat u zich in moet schrijven bij de Associatie Praktijkexamens. U ontvangt hierover informatie tijdens de cursus.

Geldigheid certificaten

De behaalde resultaten zijn 9 jaar geldig

Aanvraag diploma

Nadat u alle onderdelen van het programma afgerond heeft ontvangt u op uw verzoek een diploma met een cijferlijst van de behaalde resultaten.

Vervolgstudie

Na het afronden van de opleiding bent u rechtstreeks toelaatbaar tot de SPD opleiding. Meer informatie over deze opleiding vindt u op onze website.

Modules Door op onderstaande link te klikken, krijgt u een overzicht van de verschillende modulen waaruit de opleiding bestaat.
Major Ascending
Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy

Admission Requirements:

Voor het volgen van de opleiding VBA gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel adviseren wij je eerst het diploma Moderne Bedrijfsadministratie te behalen indien u geen gedegen financieel administratieve achtergrond heeft..


Het VBA-diploma geeft vrijstellingen voor 5 vakken van de opleiding Bachelor Accountancy.

(c) 2023 - Disclaimer - Privacy Policy Powered by the GRID