Description:

U bent u al enkele jaren werkzaam in een ondersteunende functie op een financieel-administratieve afdeling. U bent toe aan een volgende stap in uw carrière en u wilt uw kennis uitbreiden en uw vaardigheden verder ontwikkelen. Het MBA-diploma is een veel gevraagd diploma. Dit diploma biedt goede mogelijkheden om door te groeien naar een zelfstandige functie in de financieel-administratieve sector, bijvoorbeeld assistent controller.

 

De opleiding is bestemd voor iedereen die een kaderfunctie heeft op financieel-administratief gebied of deze ambieert. Met name wanneer u de administratie van een middelgrote onderneming voert of deze wilt gaan voeren, is de opleiding MBA waardevol. Het diploma wordt op de arbeidsmarkt bijzonder gewaardeerd.

 

Structure:

De opleiding bestaat uit 4 afzonderlijke modules.

Modules
  • Kostencalculatie (KC)
  • Bedrijfsadministratie (BA)
  • Financiering (FIN)
  • Belastingwetgeving (BW)
Final Attainment Level:
nr 
Level 
 
No data to display
 
Main Points:

Deze opleiding wordt geheel uitgevoerd in samenwerking met HBO AA (www.hboaa.nl), de beste HBO Accountancy opleiding Nederland!


De examens voor het erkende diploma MBA worden afgenomen door de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. De examens vinden online plaats, in januari en juni. U kunt zowel overdag als 's avonds examen doen.


Iedereen die naast het MBA-diploma in bezit is van de diploma's PD Bestuurlijke Informatievoorziening en Financiële Managementrapportage kan zich laten inschrijven in het Register Financieel Manager (RFM®) van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens.


Uitgebreide informatie over de toelating, de inhoud en het examenprogramma van MBA vindt u op de website van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens.

 

Years:

In het programma MBA zijn combinaties van twee modules te volgen. Voor iedere module doet u afzonderlijk examen. Wanneer u de 4 certificaten heeft behaald, ontvangt u uw diploma. Klik op onderstaande link voor een gedetailleerde beschrijving van het programma per jaar.


Major Ascending
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Admission Requirements:

Voor het volgen van de opleiding MBA gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel adviseren wij je eerst het Praktijk Diploma Boekhouden (PDB) te behalen indien u geen financieel administratieve achtergrond heeft.


Het MBA-diploma geeft vrijstellingen voor 4 vakken van de propedeutische fase van de opleiding Bachelor Accountancy.

 

(c) 2022 - Disclaimer - Privacy Policy Powered by the GRID