Description:

U bent u al enkele jaren werkzaam in een ondersteunende functie op een financieel-administratieve afdeling. U bent toe aan een volgende stap in uw carrière en u wilt uw kennis uitbreiden en uw vaardigheden verder ontwikkelen. Het MBA-diploma is een veel gevraagd diploma. Dit diploma biedt goede mogelijkheden om door te groeien naar een zelfstandige functie in de financieel-administratieve sector, bijvoorbeeld assistent controller.

 

De opleiding is bestemd voor iedereen die een kaderfunctie heeft op financieel-administratief gebied of deze ambieert. Met name wanneer u de administratie van een middelgrote onderneming voert of deze wilt gaan voeren, is de opleiding MBA waardevol. Het diploma wordt op de arbeidsmarkt bijzonder gewaardeerd.

 

Structure:

De opleiding bestaat uit 4 afzonderlijke modules.

Modules
  • Kostencalculatie (KC)
  • Bedrijfsadministratie (BA)
  • Financiering (FIN)
  • Belastingwetgeving (BW)
Final Attainment Level: Aan het eind van de  opleiding beschikt u over de volgende eindtermen:
nr 
Level 
Expand ACC-BH: De kandidaat is in staat om zelfstandig financiele gegevens te verwerken (of te laten verwerken) in de administratie.
Expand ACC-TAX: De kandidaat is in staat om informatie, advies te geven en diensten te verlenen op financieel-economisch en fiscaal terrein.
Expand ACC-BA: De kandiaat is in staat om financieel-economische en fiscale risico’s te identificeren en te beheersen.
 
Main Points:

Deze opleiding wordt geheel uitgevoerd in samenwerking met HBO AA (www.hboaa.nl) , de beste HBO Accountancy opleiding Nederland!


De examens voor het erkende diploma MBA worden afgenomen door de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. De examens vinden online plaats, in januari en juni. U kunt zowel overdag als 's avonds examen doen.


Iedereen die naast het MBA-diploma in bezit is van de diploma's PD Bestuurlijke Informatievoorziening en Financiële Managementrapportage kan zich laten inschrijven in het Register Financieel Manager (RFM®) van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens.


Uitgebreide informatie over de toelating, de inhoud en het examenprogramma van MBA vindt u op de website van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens.

 

Years:

In het programma MBA zijn combinaties van twee modules te volgen. Voor iedere module doet u afzonderlijk examen. Wanneer u de 4 certificaten heeft behaald, ontvangt u uw diploma. Klik op onderstaande link voor een gedetailleerde beschrijving van het programma per jaar.


Major Ascending
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Admission Requirements:

Voor het volgen van de opleiding MBA gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel adviseren wij je eerst het Praktijk Diploma Boekhouden (PDB) te behalen indien u geen financieel administratieve achtergrond heeft.


Het MBA-diploma geeft vrijstellingen voor 4 vakken van de propedeutische fase van de opleiding Bachelor Accountancy.

 

(c) 2024 - Disclaimer - Privacy Policy Powered by the GRID