Description:

De opleiding boekhouden leidt op tot het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB). Het is één van de bekendste diploma's op administratief gebied en is vaak een ideale (eerste) stap naar een succesvolle administratieve carrière. Tijdens de opleiding boekhouden leert u hoe financiële gegevens effectief in een  organisatie kunnen worden verwerkt. In dit kader verdiept u  zich in de verschillende boekhoudtechnieken. Na afronding van  deze opleiding bent u in staat zelfstandig de administratie te voeren van kleine organisaties. Praktijkdiploma Boekhouden is bestemd voor iedereen die enige kennis heeft van het vak boekhouden en zich hier verder in wil verdiepen. 

 

Structure: De opleiding bestaat uit 3 afzonderlijke modules.

Boekhoudlijn
  • Beginselen Bedrijfsadministratie

  • Financiering

  • Kostencalculatie

Het succesvol afronden van de modules biedt u de gelegenheid in bezit te komen van het erkende PDB diploma.


 

Final Attainment Level:
nr 
Level 
Expand1PDB: Je bent in staat een bedrijfsadministratie te voeren
Expand2PDB: Je bent in staat het bedrijfsresultaat te bepalen
Expand3PDB: Je hebt de belangrijkste theorie paraat met betrekking tot financiering
 
Main Points:

Studiemateriaal

De syllabi die gebruikt worden bij de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) zijn gratis te downloaden via onze digitale leeromgeving. Studenten die de syllabi liever als geprint exemplaar ontvangen, kunnen deze via de Studieboekencentrale bestellen. Let op: bestel pas literatuur voor klassikale lessen indien u een uitnodiging voor de start van de module met een lesrooster heeft ontvangen.

Examens

Je hebt de mogelijkheid om je examens bij ICUC af te leggen, waarna je het PDB-diploma van ICUC krijgt uitgereikt. Deze examens worden online afgenomen in onze eigen toetscentra. Of je kunt de examens via de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens

Herkansen opleiding boekhouden (Praktijkdiploma Boekhouden PDB)

Bent u gezakt voor uw examen? Kies dan voor het herkansings- of repetitietraject. Bij de opleiding PDB kunt u kiezen voor een repetitietraject van de desbetreffende module. 


Year Voor een beschrijving van de semesters en de vakken klik op onderstaande link:
Major Ascending
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Admission Requirements:

Praktijkdiploma Boekhouden is bestemd voor iedereen die enige kennis heeft van het vak boekhouden en zich hier verder in wil verdiepen. Het succesvol afronden van de modules biedt u de gelegenheid in bezit te komen van het erkende PDB diploma.


Klik hier voor alle informatie inclusief kosten omtrent inschrijving. 

 

(c) 2024 - Disclaimer - Privacy Policy Powered by the GRID