School of Financial Management
7/2/2024

New Master in Accounting!

Please click here for all information on our new Master in Accounting program. Our Bachelor and Master Programs are ACBSP acrredited.  

Bachelor in Accounting:

Aanmelding voor het nieuwe jaar

Klik hier voor alle informatie omtrent inschrijving in het nieuwe jaar.   

Volledig modulaire en geintegreerde Theorie/Praktijk-opleiding

Binnen de School of Financial Management kan elke student een geheel modulair opgebouwd programma doorlopen, waarbij binnen een korte periode al een diploma kan worden behaald. Deze diploma's kunnen worden gestapeld tot een volwaardige Bachelor in Accountancy.

En deze Bachelor Accountancy biedt de student toegang tot de Accountancy MKB AA opleiding, waarin de student wordt opgeleid tot een door Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) gecertificeerde AA MKB Accountant, en toegang tot de Master in Accounting / CPA opleiding, waarin de student wordt opgeleid tot een door de American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) gecertificeerde US-CPA Accountant 

De opbouw van het totale programma ziet er als volgt uit.

De gehele opleiding wordt volledig modulair aangeboden: de student bepaalt zelf zijn of haar tempo. Elke lijn bestaat uit het behalen van verschillende deel diploma's, zodat je niet de hele lijn hoeft te doorlopen om aan bepaalde kwalificaties te komen. Deze deel diploma's staan zeer goed bekend, zoals het PDB-dipoma, MBA diploma, het VBA diploma, het SPD diploma en de Bachelor Accounting.


Alle programma's zijn gebaseerd op deeltijd studeren. Dit betekent dat er in het programma rekening wordt gehouden dat de student overdag werkt: "Studia...Traha!". De kennis en ervaring die hierbij wordt opgedaan wordt geintegreerd in het studieprogramma. De lessen worden door de week 's avonds aangeboden en bestaan in de regel uit 1 a 2 avonden les (afhankelijk van het aantal modules dat wordt gevolgd).


Bijkomend voordeel hiervan is dat de programma’s hierdoor betaalbaar zijn doordat er naast het studeren gewerkt kan worden. Hierdoor wordt voorkomen dat studenten na hun studie met torenhoge schulden te maken krijgen.


ICUC is gevestigd in het authentieke St. Martinus gebouw gelegen in het hart van Curaçao, aan het Brionplein. Het gebouw is voorzien van prettige leslokalen die zijn voorzien van de modernste technieken. Er wordt in kleine groepen lesgegeven door lokale experts en examens worden afgenomen door middel van examens vanHBO AA uit Nederland die tevens betrokken zijn bij het nakijken van de examens. Er is ook voldoende parkeergelegenheid.

Alle Programma's

De School of Financial Management biedt de volgende programma's aan (klik de links voor meer gedetailleerde informatie over het programma):

College (SBO-level / nivo 4):

Under-Graduate (Associate Degree-level / nivo 5):

Graduate (Master-level):

Post-Graduate (Post-Master-level):

Certifications:

  • AMLFC Certification
    a new opportunity to earn certifications in the field of Anti-Money Laundering (AML) / Countering the Financing of Terrorism (CFT) / Financial Crimes Prevention (FCP) 

 

Partners

De School of Financial Management heeft samenwerkingsverbanden met de volgende organisaties:

  • HBO AA  
 
  • UWorld / AICPA
    
    
  • AMLFC Institute 
 
(c) 2024 - Disclaimer - Privacy Policy Powered by the GRID