Inschrijving Accounting Programma's Nieuw Academisch jaar
7/7/2023

Begin September gaat het nieuwe collegejaar voor de Accounting Studies van ICUC weer van start. Om je deelname te verzekeren en te zorgen dat de start voorspoedig verloopt, is het belangrijk je tijdig aan te melden. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt, lees deze informatie dus aub goed door.

Nieuwe studenten

  1. Nieuwe studenten dienen zich aan te melden via de Admission pagina van onze website. Kies hierbij het programma van je keuze en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsemail. Dit betreft slechts een aanmelding, hiermee ben je nog geen enkele verplichting aangegaan.
  2. Op basis van je aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor een intake gesprek. Hierbij dien je al je behaalde diploma's mee te nemen en een ID. Na de intake zal bepaald gaan worden of je het juiste instroomniveau hebt en of je wellicht vrijstellingen kunt krijgen. Kijk hiervoor op de Vooropleidingseisen en vrijstellingen pagina.
  3. Daarna zul je de definitieve admission form kunnen gaan tekenen, waarmee je inschrijving definitief is. Hierbij zal ook worden aangegeven op welke wijze je je literatuur kunt verkrijgen en op welke wijze betaling dient plaats te vinden. Aanmelding op de digitale leeromgeving van Markus Verbeek vindt plaats na ontvangst van een 1e betaling.

Bestaande studenten

Studenten die al eerder zijn ingeschreven dienen zich voor het nieuwe jaar opnieuw in te schrijven. Neem hiervoor contact op met dhr. Paul van Bladel (p.vanbladel@icuc.org). Met hem kun je doorspreken welke vakken je wil gaan volgen en dan kan de Admission form in orde worden gemaakt.

Programma's

Alle informatie over de Accounting programma's die ICUC aanbied, kun je vinden op de School of Financial Management pagina. Hier kun je per programma specifieke informatie vinden over de structuur en opzet van het programma. Inschrijving voor de programma's kan geschieden:

  • Voor het hele programma: hiermee kun je alle modulen van het hele programma volgen.
  • Voor een heel collegejaar: hiermee kun je gedurende het collegejaar alle vakken volgen die je maar wenst van het programma waarvoor je je hebt ingeschreven
  • Voor een trimester: hiermee kun je gedurende het trimester alle vakken volgen die je maar wenst van het programma waarvoor je je hebt ingeschreven
  • Voor een module: hiermee kun je de module volgen waarvoor je je hebt ingeschreven.

Prijzen

De prijzen voor de Accounting Programma's zijn in onderstaande tabel weergegeven op basis van de wijze waarop je je inschrijft. Weet dat al onze programma's deeltijd programma's zijn, waardoor je naast het studeren kunt blijven werken. Op deze wijze kunnen hoog oplopende studieschulden worden vermeden. En je kunt het programma op eigen tempo doorlopen. Alle programma prijzen zijn exclusief examengelden. Voor de literatuur kan gekozen worden voor gratis pdf's (uitgesloten de wetteksten bundels die separaat bij ICUC kunnen worden aangeschaft).

 

PDBMBAVBASPDBach. Acc.Master Acc.
MKB-AA

Overview program

PDB

MBA

VBA 

SPD

Bach. Acc.

Master Acc.

AA

Programma duur

1 jaar

1 jaar

1 jaar

1 jaar

5 jaar 

1 jaar

3 jaar

Prijs programma (excl. examens)  3.000,- 5.000,- 6.250,- 7.500,-6.000,-
per jaar 
18.000,-

Theorie: 3.950,-
Praktijk: 4.760,-

Prijs per module

1.000,-

1.250,-

1.250,-

1.500,-

750,-/1.500,-


780/840,-

Prijs per examen

200,-

200,-

200,-

250,-

250,-


 250,-

 

(c) 2023 - Disclaimer - Privacy Policy Powered by the GRID